ff heel kort... - Reisverslag uit Gendringen, Nederland van Irene Finkenflugel - WaarBenJij.nu ff heel kort... - Reisverslag uit Gendringen, Nederland van Irene Finkenflugel - WaarBenJij.nu

ff heel kort...

Door: Irene

Blijf op de hoogte en volg Irene

30 November -0001 | Nederland, Gendringen

hellow

ik ben na 11 uur int vliegtuig gezeten te hebben dan eindelijk op vaste grond beland. het inchecken ging allemaal erg makkelijk, duurde allleen wel erg lang. zit nu in me hotel, super luxe! ben inmiddels zo'n 21 uur wakker, en wordt tijd dat ik ga slapen. hier is het 6 uur verschil, tis bij mij nu 22.45 en bij julli 4.45 :p

eerste indruk: super gaaf!!!!

dit was ff gauw, om jullie gerust te stellen, sorry pa en ma, maar kon jullie gewoon nie bereiken, morgen bedenk ik wel wa anders, vandaag schoot nie op, na t inchecken meteen gegeten, en dalijk dus slapen.

See ya ;)

• 04 Juli 2009 - 14:14

Leonie:

Fijn dat het eerste gedeelte gelukkig goed is gegaan. Doe je voorzichtig in Miami?

PS: mocht je Don (van Miami vice, je weet wel) tegenkomen, doe hem de groetjes!!

• 04 Juli 2009 - 15:28

Veerle:

Heey meid,

Nou na lang wachten zit je dan nu eindelijk in miami.. En kan het avontuur beginnen.. Have Fun!!

Groetjes!!

• 05 Juli 2009 - 18:43

Lia:

hoi meissie,
    ben zo opgelucht en blij dat je goed over bent.
    heel veel succes,als je met de kursus begint.leuk he? die verrassing? de ballonvaart ging niet door,wegens onweer.jammer!
    nog een fijne zondag,en een knuffel van mama.

• 07 Juli 2009 - 14:08

Rhea:

zo te horen is het daarw el heel erg leuk, nu ebn ik ver nieuwsgierig hoor!, maar laat je weer eens snel iets van je horen?? ik ben heel bemieuwd. heel veel: plezier & fun gewenst door .... MY!!!

• 09 Juli 2009 - 14:56

Julia:

Heej Fijn dat je goed ben aangekomen!

kuzz julia
    p.s. Zaterdag op kamp!

• 09 Juli 2009 - 18:04

Marian:

Hoi ireen ik hoop dat het mee lopen leuk is en dat je snel een eigen "boot" krijgt en het echte werk beginnen kan.liefs de finkjes

lieve irene ik mis je nu al maar hoop dat je het wel gezellig hebt en nog geen koude voeten hebt gekregen door onze klompjes

lieve kussjes en groetjes demi

• 10 Juli 2009 - 14:44

Daisy:

hey meisz,

zooo fijn dat je goed bent aangekomen, hou je ons op de hoogte met wat je allemaal ant doen bent?

Je zal het vast ook wel erg druk hebben of niet? Ik hoop dat je ook nog wat vrije tijd overhoudt om ervan te genieten ;)

heel veel succes en have fun meisz

miss you ;)