Cruise 2! Western Caribean, whoehoei!!
Door: Irene
Blijf op de hoogte en volg Irene
13 Augustus 2009 | Mexico, Mexico-stad
Zoooooooo wat is dit lekker, zo fantastisch hier, wow!
Anyway moet dan wel gewoon werken natuurlijk.
Op deze cruise reizen meerdere nederlanderds mee waaronder de “bekende ulftenaren”
Hihi. Zo wat heb ik op deze cruise zover meegemaakt?
Ben naar Jamaica geweest ben in Grand Cayman geweest maar kon helaas niet naar Mexico.
Ik heb regelmatig een gesprek met de manager, om te zien hoe het gaat, deze lopen altijd uit op
een “gezellige babbel” hij is tevreden en heeft niks te klagen, mooi toch! Vandaag (cozumel)
is er helaas een gast achter gebleven in Mexico. Heel bizar, want hij gaat nu mee op een ander schip om hem van daaruit naar Miami te krijgen. Ook is er 1 gast overleden, ‘n oude vrouw kreeg een hart aanval aan wal. We hadden deze cruise een gast opgesloten in onze “gevangenis” wegens overdosis alcohol gebruik en agressie inmiddels al van het schip af. En niet te vergeten de huilende gasten met persoonlijke problemen. Das nogal wat opzich. Maar dat wil niet zeggen dat de cruise daaronder leidt. Wat overigens wel invloed had op de cruise was de waterleiding die gesprongen was, erg vervelend. Waren een aantal cabines overstroomd. Dus in dat opzicht was het een heel drukke week.
Verder is er geen nieuws :p
Vermaak me nog altijd prima, drankjes aan boord zijn niet duur, das gevaarlijk :)
Gisteren hadden we een eigen feestje gemaakt, begonnen met wodka in een cabine, toen crew lounge fles Korbel (soort champagne) toen Grolsch (alleen in beugel fles verkrijgbaar) en toen meer Korbel, hahahaha. Maar echt, omdat je op een bewegend schip zit komt alles harder aan dan normaal, dus we waren allemaal aangeschoten, zo grappig, hihi. Anyway er moet natuurlijk ook gewerkt worden, hehe. Werk word steeds meer voor mij, krijg steeds meer side duties. Maar dat is oke. Deze zaterdag krijgen we weer een nieuw team member, ben benieuwd!
See ya guys!!! Take care, en tot de volgende keer ;)
14 Augustus 2009 - 08:01
Wilma:
Nou nou je maakt wat mee daar op die "love Boat"Net echt zoals op tv!
Have fun en werk ze ook nog een beetje!
groetjes Wilma
PS wij vieren morgen Patrick's verjaardag Hij krijgt een Halve ABRAHAM!!! hij is dan 25.