finally some news ;) - Reisverslag uit Nassau, Bahama's van Irene Finkenflugel - WaarBenJij.nu finally some news ;) - Reisverslag uit Nassau, Bahama's van Irene Finkenflugel - WaarBenJij.nu

finally some news ;)

Door: Irene

Blijf op de hoogte en volg Irene

10 Juli 2009 | Bahama's, Nassau

Hellow!!
Hier is dan eindelijk een verhaaltje hoe het met mij gaat. Tot nu toe is er gewoon nog niet echt de mogelijkheid geweest om op i-net te gaan, dus vandaar dat het zo lang duurde, my apoligize!

Zo, hoe is het leven op een schip? Nou het is fantastisch, blauwe zee, warme zon en je voelt dat je beweegt continu. Helaas heb ik de eerste week weinig kunnen genieten, ik moet veel klassen en colleges volgen, vanaf 8 sochtends tot plus minus 5 smiddags, en dan de avond klassen. En áls we dan klaar zijn, moeten we alles nog doorlezen. Dat is de enige manier om je examen zonder problemen te halen. Maar goed, genoeg over leren en studeren! Nu de leuke dingen:
Ik heb super gezellige en toffe collega’s, we hebben samen veel lol en maken veel foto’s. (die komen nog op de website) Ik heb op miami beach gelopen en in de prachtige zee gelopen, de miracle mile bewondert, gezwommen in de Bahama’s, en ik zie regelmatig zonsondergang op zee :)
Heb elke dag fantastisch eten en kan de hele dag door snacken, tenminste als ik daar de tijd voor zou hebben. Mijn kamer genootje is heel relaxed, had haar al eerder ontmoet in hotel coral gables in Miami, dus we kenden elkaar al. Owja, we hebben al een tour gehad door het schip, dus vanaf nu mogen we gebruik maken van de guest gym, minigolf, giftshops en we mogen naar de disco!
Kheb zo veel meer te vertellen maar weet gewoon niet hoe :p
Mijn uniform is wit, en ik bedoel echt heeel erg wit. Hihi, foto’s volgen nog ;)

Wist je dat:
Ze Grolsh hebben aan boord, ook voor de crew!
Er een crew bar alias crew lounge is
Wij 2 eigen decks hebben voor personeel (klein maar toch)
De cabine best mee valt
Er hotdogs en pizza’s zijn
En ik gewoon niet zeeziek ben!!

Well ladies and gentlemen, I will catch up with you later! Take care of yourselfs!

See Ya

• 10 Juli 2009 - 20:18

Erik:

Heel tof!
    Veel plezier!!

• 11 Juli 2009 - 18:59

Eva:

Heey lieve Nicht
    Ben blij dat je het naar je zin hebt. Ik volg je op de voet. En zie je over 207 dagen.
    Heel veel kusjes mij

• 12 Juli 2009 - 16:05

Nu Nog Kleine Nicht :

heey nichie,

ben blij dat je het naar je zin hebt op de boot. leuk dat je je reis bij houdt. tot over een half jaar

kuzzies je nu nog kleine nichtje anke

• 16 Juli 2009 - 18:50

Stefanie:

IK WIL DAAR OOK HEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ik heb volgende week vakantie ma gewoon nix te doen! :(

Leuk dat je t daar zo mooi hebt!
    Ik wacht op de foto's.

dikke kus vn je vriendinnetje stefanie

• 17 Juli 2009 - 07:42

Leonie:

Hoi hoi, ben wel een beetje jaloers nadat ik je foto's op hyves heb gezien. Koop je van je 1e centjes een huisje op Miami Beach?, komen wij af en toe langs om te relaxen. Geniet er maar lekker van en werk ze!!

• 22 Juli 2009 - 13:48

Natascha:

Haaj meid,

Leuk te lezen dat je het zo na je zin hebt. Maak er een leuke tijd van en geniet ervan.

Liefs natascha