eerste daagjes... - Reisverslag uit Nassau, Bahama's van Irene Finkenflugel - WaarBenJij.nu eerste daagjes... - Reisverslag uit Nassau, Bahama's van Irene Finkenflugel - WaarBenJij.nu

eerste daagjes...

Door: Irene

Blijf op de hoogte en volg Irene

04 Augustus 2009 | Bahama's, Nassau

De kop is eraf!!!

Hellow!
First of all, het schip is fantastisch!
(zondag 2 aug)
Heb me collega’s allemaal al ontmoet en heb al gewerkt. Ik leer echt super veel en me uren zijn tot nu toe wel relaxed. Buiten de training om werk ik 6 a 7 uurtjes per dag at the desk, daarbij komt nog side duties, dus maak tot nu toe redelijk normale dagen. Ik hoor jullie al denken, training?? Ja elk nieuw crewmember moet een bepaalde training volgen m.b,t. dit schip. Heb eindelijk een vriendin ontmoet die ik heb gezien tijdens mijn solicitatie in belgie, we werken soms ook samen, super leuk en toevallig!! Heb ook al andere vrienden gemaakt hier, maar mis me vrienden van de fascination college. Na me eerste shift had ik savonds al een biertje gepakt met Severine (belgie) en heb een biertje gekregen van een andere crewmember van de entertainment department ;) zo zie je maar weer, ik vermaak me overal wel, haha.
(maandag 3 aug)
Heb vandaag me float gekregen, vanaf nu heb ik een verantwoordlelijkheid van $6.000,00 best veel.
Maar vanaf nu ben ik dan eindelijk echt aan het werk, en is alles nu mijn eigen verantwoording. Owja, Heb me eerste Nederlandse gasten al ontvangen, super grappig om dan gewoon Nederlands te spreken met de gasten, dat verwacht je niet.
(dinsdag 4 aug) vandaag St. Thomas! Ik heb mijn eerste excursie gedaan, dat was zo gaaf want ik ben gaan parasailen!!! Parasailen is aan een parachute hangen hoog in de lucht, en je wordt gelanceerd van een speedboot, je zit met een touw ook vast aan die speedboot :p (wel zo handig). En ik ben carnival Glory gaan bezoeken om een praatje te maken met een vd college people, super gezellig natuurlijk. Morgen begin ik om 7 uur AM, das heel erg vroeg opzich, 3 uurtjes en dan smiddags weer. We zitten morgen in San Juan, dus ik hoop dat ik nog naar buiten kan gaan!! Heb al aardig een lekker kleurtje, hihi.
Anyway, zoals gewoonlijk schrijf ik weer eens zo veel en is het tijd om maar us te stoppen met typen.

See ya, guys!!!

• 05 Augustus 2009 - 08:42

Valse Zus:

en gewoon meteen alweer aan de drank;) gehehe... goed om te lezen datt zo goed gaat!!

• 07 Augustus 2009 - 08:33

Julia:

Hoi,
    Fijn dat je het daar leuk hebt. Hebben je wel gemist op kamp.
    Groetjes Julia

P.S.Leuke foto's!

• 10 Augustus 2009 - 17:41

Wilma:

Hallo Irene,
    Wat een avontuur ga je beleven.Je ziet heel wat meer dan menig ander meisje van jouw leeftijd!
    Heel veel succes en plezier gewenst en ik zal je van tijd tot tijd volgen . Ik heb de link van Stefanie gekregen. Erg leuk om zo met je mee te reizen.
    groetjes Wilma, Stefanie"mum"

• 12 Augustus 2009 - 21:26

Ties:

Hey, gaat dus goed met je,
    werken noemen ze dat...